Sanjati brata

Ako sanjate konkretnu osobu s kojom ste u istom krvnom srodstvu kao i u stvarnosti znači da je taj odnos ipak u posljednje vrijeme posebno uticao na vas. Možda ste sanjali neku drugu osobu u ulozi vašeg brata? Možda vas neko podsjeća na njega jer ima slične osobine? To može biti neki vaš dobar i blizak prijatelj, neki poznanik, a nekada je to i neka nepoznata osoba koju ne znate u stvarnom životu.

Sanjati brata kojeg nemate znači da se kroz tu osobu u vašem snu prepliću vaše sopstvene osobine koje trebate osvijestiti i prepoznati kod sebe. Bratstvo takođe ima i spiritualnu simboliku. Ono je sveto i plemenito i treba da se cijeni, poštuje i slavi. U savremenim tumačenjima, često se spominje i kontekst Velikog Brata („Veliki Brat te posmatra!“) odnosno pitanja autoriteta i ugnjetavanja.

Snovi u kojim ste ljuti na svog brata upozoravaju vas na potisnutu ljutnju koju duboko u sebi osjećate, ali se ustručavate da je otvoreno i potpuno ispoljite tokom dana. Nijedno potisnuto osjećanje koje gomila svoju energiju a ne nalazi ventil kojim bi se ispoljilo ne ostaje zatvoreno i vakumirano unutar osobe. Svako osjećanje nađe svoj put van. Milom ili silom. Prvi korak da ovo spriječite jeste da dobro razmislite šta vam vaše nesvjesno pokušava poručiti kroz ovaj san. Potom pokušajte osvijestiti i pravilno imenovati svoj odnos sa bratom u snu, a zatim pokušajte naći način da mu, na što bezbolniji način prenesete kako se osjećate i zašto.

Sanovnik - Tumačenja snova

Copyright © 2011 sanjati.com. Zabranjeno kopiranje i bilo kakva distribucija materijala sa sanjati.com. Sva prava zadržana.

Politika privatnosti - Privacy Policy