Sanjati brak

Sa psihološkog aspketa sanjati brak znači posvećenost, harmoniju, sklad. Ukoliko ste sanjali ovakav san, vi prolazite kroz važnu fazu razvoja u svom životu. Ovaj san isto tako može predstavljati pomirenje vaših razdvojenih aspekata ličnosti. Konkretno to se odnosi na muške i ženske aspekte jedne osobe, koje ta osoba nastoji da pomiri. Nastojte sagledati obe perspektive koje postoje u vama.

Ukoliko sanjate da vam neko nudi brak, ovaj san ukazuje na to da će situacija u vašem životu okrenuti na gore. Ukoliko ste sanjali da se udajete za vašu bivšu ljubav znači da prihavatate vezu koju ste imali sa njim, te da ste shvatili gdje ste griješili i naučili nešto iz toga. Ovaj san može imati i alternativno značenje. U tom slučaju, vaš sadašnji odnos i veza koju imate dijeli neke zajedničke osobine i karakteristike sa vašom prethodnom vezom.

U stvarnom životu, vi niste svjesni da činite iste greške koje ste činili u prethodnoj vezi. Ovakav san vam služi kao upozorenje. Razmislite o tome što ste sanjali i pronađite paralelu sa budnim životom. Porazgovarajte otvoreno sa svojim partnerom o tome. Ukoliko ste sanjali da vam neko ugovara brak, u budnom životu osjećate se prinuđeni da radite nešto što ne želite. Nevoljno krećete u novu fazu u svom životu. Osjećate se bespomoćno, kao da nemate sopstveno mišljenje ni izbora u datoj situaciji. Razmislite o tome kako da u budnom životu budete glasniji, kako da postignete da se vaše mišljenje cijeni.

Sa aspekta narodnih tumačenja ukoliko ste sanjali da ugovarate brak očekuje vas dobitak. Sanjate li da sklapate brak, želja vam se neće ostvariti. Pogledajte šta znači sanjati vjenčanje.

Sanovnik - Tumačenja snova

Copyright © 2011 sanjati.com. Zabranjeno kopiranje i bilo kakva distribucija materijala sa sanjati.com. Sva prava zadržana.

Politika privatnosti - Privacy Policy