Sanjati bicikl

Bicikl je vrlo efikasno prevozno sredstvo i čest predmet sa kojim se susrećemo u svakodnevnom životu, pa tako i u svojim snovima.

Kako je za vožnju bicikla potrebno savladati određenu tehniku, tj. potrebno je razviti ravnotežu i znati balansirati svojom težinom rapoređenom na dva točka, tako se i taj san u tom pravcu može tumačiti. Tako ovaj san može da bude predstava vaše želje za balanskom tj ravnotežom u životu. Čeznete za uspostavljanjem balansiiranih uravnoteženih odnosa u svom životu.

Ako je vaša vožnja u snu nebalansirana tj imate problema u vožnji, padate sa bicikla san je vjerovatno refleksija problema i poteškoća koje imate u osamostavljivanju. Niste sigurni u sebe i osjećate nelagodu ako trebate nešto samostalno da uradite.

Sanjati bicikl može da znači i vašu potrebu i potragu za rekreacijom tj fizičkom aktivnošću. Ako pak sanjate da bicikl vozite u tandemu sa nekim drugim, san vam sugeriše da ste više očekivali od sebe ili od te osobe od koje ste prethodno bili odbijeni.

Ako u životu se osjećate usamljeno ili prolazite kroz težak period, ovaj san može da se tumači i na taj način.Bicikl može da bude i povezan sa lošim danima, posebno ako su se odigrali neposredno prije nego što ste usnili ovaj san.

Bicikl može i da simbolizuje vašu potrebu za bržim kretanjem na duže distance, tj vašu ambiciju da daleko odete u svom životu u smislu životnog uspjeha.Takođe, san o biciklu može da se shvati i kao vaš lični stav: "radim po svome".

Pitanja koja vam mogu pomoći da razumijete ovaj san su:

  • Da li ste baš jučer sve morali da uradite potpuno sami?
  • Da li se oscjećate usamoljeno i izolovano?
  • Da li radite upravo ono što želite da uradite?

Sanovnik - Tumačenja snova

Copyright © 2011 sanjati.com. Zabranjeno kopiranje i bilo kakva distribucija materijala sa sanjati.com. Sva prava zadržana.

Politika privatnosti - Privacy Policy