Sanjati balone

Sanjati balone znači opadanje nade i razočarenja u vašoj potrazi za ljubavlju. Trenutna ljubavna situacija u vašem životu krenuće nizbrdo. baloni su takođe znak arogancije i jednog povišenog mišljenja o sebi.

Ako sanjate kako vi ili neko drugi duvate balone znači da „naduvavate“ svoje aspiracije, ciljeve i ambicije, odnosno da još uvijek vjerujete u njih. Obnavljate svoje stare nade. Crni baloni su znak depresije, posebno ako se oni spuštaju ka zemlji.

Ako sanjate balon koji leti naviše znači da osjećate potrebu da se izdignete iznad frustracija koje trpite u svojoj svakodnevici. Tražite način kako da ih prevaziđete. Jasno izražavate želju da pobjegnete iz trenutne situacije. S pozitivne strane, baloni simbolišu slavlje i festivalsko raspoloženje. Treba da osvijestite dijete u sebi.

Ako sanjate balon koji je pukao, znači da postoji neki cilj ili san u vašem životu koji će ostati neostvaren. Ovo je isto tako i znak stresova u vašem životu. Pritisak kao da se povećava i vi imate osjećaj da samo što niste „pukli“.

Ako sanjate da se putujete balonom koji radi na topal vazduh, znači da je došlo vrijeme da prevaziđete svoje depresivno raspoloženje. San je vjerovatno metafora da polako gubite tlo pod nogama i da nemate čvrst oslonac za rješavanje vaših trenutnih problema. S druge strane, ovaj san predstavlja proces vaše individuacije (osamostaljivanja, sazrijevanja kao posebne ličnosti) i vaših zahtjeva da ispunite određene duhovne potrebe. Osjećate jaku potrebu da se uzdignete u nečijim očima.

Sanovnik - Tumačenja snova

Copyright © 2011 sanjati.com. Zabranjeno kopiranje i bilo kakva distribucija materijala sa sanjati.com. Sva prava zadržana.

Politika privatnosti - Privacy Policy