Sanjati avion

Sanjati avion znači da ćete prevazići neke prepreke na koje trenutno nailazite u životu. Izdignućete se iznad situacije i prevazići trenutni status i poziciju u društvu. Možda čak i dosegnete do višeg nivoa svijesti, otkrijete novi oblik slobode i veću svjesnost. Vjerovatno trebate promijeniti ugao gledanja na stvari u životu, treba vam širi horizont kako biste cijelu situaciju bolje sagledali.

Ako sanjate avion koji uzlijeće, onda je u tom slučaju avion simbol neke ideje i plana koji ste upravo lansirali i koji tek treba da počne sa realizacijom. Isto tako, ovaj san vam skreće pažnju i na vašu potrebu da se povučete iz svakodnevice i pobjegnete na neko dovoljno daleko i sigurno utočište. Ako sanjate kako letite u avionu znači da imate potpunu kontrolu nad pravcem kretanja u svom životu. Samouvjereni ste i vjerujete u svoje odluke i postignuća.

Ako sanjate kako mijenjate svoje letove i preusmjeravate svoj pravac kretanja znači da ste u prelaznoj životnoj fazi koja će vas odvesti dalkeo od vašeg prvobitno zacrtanog cilja. Ove promjene će vas usmjeriti ka novom horizontu gdje ćete dostići visoko mjesto na društvenoj ljestvici.

Ako sanjate kako ste propustili avion u kojem presijedate, znači da se osjećate bespomoćno i uhvaćeno u zamku u određenoj situaciji. Osjećate kao da ste sputani, i fizički i mentalno. S druge strane, ovakav san vas upozorava da ste isključeni iz neke oblasti u svom životu – porodice, profesije, nekog socijalnog kruga ili sl.

Ako sanjate pad aviona znači da ste sebi postavili previsoke i nerealistične ciljeve, a „ko visoko leti, nisko pada!“ rizikovali ste razočarenje i neuspjeh i vjerovatno će vam se to i desiti, ako već nije! S druge strane, nedostatak samopouzdanja, samo-poražavajući stavovi, sumnja u sebe i svoje sposobnosti su vjerovatno glavni razlozi obrušavanja aviona u vašem snu (koji je letio ka visoko postavljenim ciljevima). Kao da ste od početka sumnjali da ćete dostići te ciljeve i ispuniti očekivanja. Gubitak moći i nesigurnost u osvajanju ciljeva takođe su naglašeni u vašem životu.

Ako sanjate avion koji je otet, kidnapovan, znači da proživljavate neka uznemiravajuća osjećanja i vaša podsvijest budi neke davno minule emocije.

Sanovnik - Tumačenja snova

Copyright © 2011 sanjati.com. Zabranjeno kopiranje i bilo kakva distribucija materijala sa sanjati.com. Sva prava zadržana.

Politika privatnosti - Privacy Policy