Sanjati autobus

Sanjate da čekate autobus. Ovo znači da je, trenutno, ostvarivanje vaših ciljeva zaustavljeno iz nekog razloga. Ako su ti razlozi opravdani, sačekajte povoljniji trenutak, ne srljajte glavom kroz zid! Ako postoji mogućnost da promijenite date uslove, budite taktični i sistematični. Poštujte „red vožnje“ i vaše vrijeme će sigurno doći.

Ako vam je autobus umakao znači da ste izgubili kontrolu nad nekim dijelom svog života. Usporite i promijenite stari plan. Malo ga dopunite i prilagodite trenutnim prilikama. Ovo se može odnositi i na poslovni i na privatni život, a vi razmislite koji dio vašeg života je trenutno više ugrožen. Sva sreća, uvijek postoji i drugi autobus, ali prvo morate uvidjeti propust, naučiti lekciju i malo se strpiti.

Ako ste ušli u pogrešan autobus, vaša podsvijest vam predočava vaš strah od donošenja pogrešne odluke i biranja pogrešnog pravca u životu. Kao da ste u konfliktu izmežu onoga što želite i onoga šta drugi od vas očekuju. Pokušajte da osnažite svoje unutrašnje ja i da što čvršće stanete iza svojih odluka i stavova bez obzira na reakciju okoline ili na trenutni splet okolnosti u vašem životu. I jedno i drugo će se mijenjati a vama zapravo treba sigurnost i pouzdanje. Stoga vi budite baza svog života!

Sanjate da ste na autobuskoj stanici. Dakle, dostigli ste novi nivo u vašem fizičkom, psihičkom ili emotivnom životu. Uživajte par trenutaka prije neko nastavite dalje. Izvršite mali osvrt i evaluaciju. Pohvalite sami sebe za ostvarene uspjehe i rezultate. Podsjetite se kako ste daleko odmakli i kako je značajno da dalje nastavite svoj put. Ovo će vam uliti još jednu dozu energije i želje da nastavite dalje.

Snovi da vozite autobus imaju naglašen socijalni momenat. Vjerovatno ste osoba koja se slaže sa masom. Međutim, da ne biste uvijek bili dio mase, nedostaju vam originalnost i samokontrola. Ako sanjate da se nalazite u autobusu koji doživljava sudar, jasna vam je poruka da je vrijeme da prekinete odnose sa određenom grupom ljudi sa kojom ste u kontaktu i da se osamostalite. Nezavisnost vam je preko potrebna!

Sanovnik - Tumačenja snova

Copyright © 2011 sanjati.com. Zabranjeno kopiranje i bilo kakva distribucija materijala sa sanjati.com. Sva prava zadržana.

Politika privatnosti - Privacy Policy