Sanjati auto - automobil

Automobil u snovima najčešće označava ambicije, vaš sopstveni pogon koji vas vodi iz jedne faze života u drugu. Razmislite kakva je vožnja u snu bila: ugodna, glatka ili možda gruba, neugodna. Ukoliko se u snu nalazite u ulozi vozača auta onda znači da imate aktivnu ulogu u svom životu. Međutim, ako se nalazite na mjestu suvozača, logično imate pasivnu ulogu u sopstvenom životu. Analogno tome, ukoliko se vozite na zadnjem sjedištu automobila, vaš san vam govori da se osjećate indiferentno i da ste u svom životnom putu samo saputnik i prepuštate drugima da odlučuju umjesto vas. Takav san može upućivati na nedostatak samopouzdanja. Generalno gledajući ovaj san odličan je pokazatalj kontole i samopouzdanja koje imate u životu i svim životnim odlukama.

Ako sanjate parkirani automobil potrebno je da preusmjerite svoju energiju negdje drugdje. Vaš san vam govori da se trošite besmisleno na stvari koje ne vode nikuda. Sanjati da ste zaboravili ili ne možete naći gdje ste parkirali auto znači da ste nezadovoljni ili nesrećni u nekom aspektu života. Ne znate šta hoćete od života niti kuda da usmjerite svoj život.

Sanjati da vam je automobil ukraden nekakav vid gubitka identite: možda ste izgubili posao, propala vam je veza, ili vam se desila neka situacija koja je odigrala značajnu ulogu po pitanju vašeg sopstvenog identiteta tj toga ko ste zapravo kao osoba.

Ako sanjate da vam se automobil pregrijava vaša podsvijest vam govori da je sada vrijeme da malo usporite, da trošite previše energije i morate stati kako ne biste poptuno sagorjeli.

Sanjati da vas je zamalo udario auto znači da vas muče sukobi interesa po pitanju životnog stila, uvjerenja i ciljeva sa nekom drugom osobom. Ovaj san je često i pokazatelj povrijeđenog ponosa.

Neki sanjaju kako ne mogu zatvoriti prozorska stakla na autu. To može biti siguran pokazatelj da se premišljate o smijeru koji ste izabrali u životu. Sanjati polupani automobil znači da vas muči osjećaj da ste krenuli nekim putem koji nema kraja ili da ste krenuli nekim drugim putem od onog kojim ste namjeravali.

Stoga kao suma vidimo da nemate razloge da se bojite ukoliko sanjate auto. Nijedno od značenja nije proročko i ako sanjate auto ne znači da predviđate saobraćajnu nesreću, nego samo da vas muče neki problemi iz svakodnevnog života.

Sanovnik - Tumačenja snova

Copyright © 2011 sanjati.com. Zabranjeno kopiranje i bilo kakva distribucija materijala sa sanjati.com. Sva prava zadržana.

Politika privatnosti - Privacy Policy