Sanjati aligatora

Aligator u snu simbolizuje izdaju, prevaru, i skrivene instinkte. Ovo vam je signal da počnete stvari posmatrati iz drugog ugla i s drugom perspektivom u životu.

S druge strane, aligator je i znak da ste sposobni da se brzo pomjerate iz realnog, materijalnog, mentalnog svijeta u neopipljivi, emotivni, nesvjesni.

Aligatori predstavljaju i moći izlječenja i imuniteta. Oni su hladnokrve životinje debele kože, bezosjećajne, dakle simbol nekoga koga je skoro nemoguće raniti ili povrijediti. Ako sanjate kako bježite od aligatora znači da niste voljni da se suočite sa nekom bolnom ili uznemirujućom slikom o sebi koju potiskujete u nesvjesno. Moguće je da je u pitanju neka destruktivna emocija koju odbijate prihvatiti i priznati kao svoju.

Ako sanjate da vas je aligator silovito napao znači da se i u stvarnom životu osjećate napadnutim, da vas neko iskorištava ili zloupotrebljava vašu naklonost i osjećajnost. Aligator je neko ko je bezobziran, bezosjećajan i izdajnik. I ona predstavlja tu osobu. Ona je stoga jaka i uporno vas drži uprkos vašim naporima da je se oslobodite i da prekinete ovaj nezdrav odnos. Prema Biblijskim tumačenjima, aligator je zapravo levijatan kralj djece ponosa. (Psa 74:14, Job 41:1,Isa 27:1)

Sanovnik - Tumačenja snova

Copyright © 2011 sanjati.com. Zabranjeno kopiranje i bilo kakva distribucija materijala sa sanjati.com. Sva prava zadržana.

Politika privatnosti - Privacy Policy