Sanjati abortus

Ukoliko sanjate da imate abortus vaša podsvijest vam možda poručuje da sami sprečavate sopstevni razvoj i napredak. Moguće je da odbijate da krenete novim pravcem u životu zbog straha, pritiska, ličnih konflikta ili moralnih obaveza.

Također, ovaj san može da bude refleksija stvarnog abortusa koji ste u životu možda iskusili. Podsvjest vam u tom slučaju kao način isjeljivanja traume i poručuje vam da je vrijeme da se pozabavite sobom i samoprihvatanjem.

Alternativno, ovaj san moguće da je poruka koju vam šalje vaš organizam, a čiji cilj je da vam skrene pažnu da pazite na zdravlje i izgled.

Ako sanjate da neko drugi ima abortus, jasan je pokazatelj da imate problema u odnosu sa tom osobom i osjećate kako odnos između vas ne napreduje. Ukoliko ne pozajete osobu koju sanjate moguće je da preko nje ostvarujete sopstvene moralne poglede na pitanje abortusa, pa stoga obratite pažnju kako ste se osjećali dok ste gledali tu osobu.

Ukoliko sanjate da neko ima ilegalni ili opasni abortus to indicira kako očajno želite da stvari ostanu ne promjenjene. Mrzite promjene. Ukoliko abortus rezultira smrću, to može značiti da je vaš pristup nekom problemu poptupno pogrešan.

Sanovnik - Tumačenja snova

Copyright © 2011 sanjati.com. Zabranjeno kopiranje i bilo kakva distribucija materijala sa sanjati.com. Sva prava zadržana.

Politika privatnosti - Privacy Policy