Amajlije da ne budete izgubljeni

Nije loše poslušati glas tradicije, pa za Novu godinu izraditi amajliju koja će utkaj talasa koje vidimo kao boje, načiniti našim saveznicima. Za one koji su opsednuti crnom, okultisti pre­poručuju amajliju napravljenu od ugljena. Iskopan iz zemlje ili kupljen u apoteci, svejedno, parčence ugljena treba ostaviti pored prozora u noći punog Meseca.

Read more...

Alhemičarski sapuni za svaki horoskopski znak

Svako ko želi da mu se od Nove godine želje brže ostvaruju, može što češće koristiti biljke koje odgo­varaju zodijačkom znaku i to stavljene u astro-sapun.

Read more...

Simboli ukrasa i darova novogodišnje jelke

Ukrasi na novogodišnjoj jelki treba da pred­astave simbole koji ukazuju šta je čin stvaranja: svetlost i kretanje anđela, poklone voćnjaka i 'I polja, šuma i mora, a zvezda na vrhu jelke ukazuje na kraj putovanja, mesto mira.

Read more...

Novogodišnja jelka - običaji i vjerovanja

Dok iz Pentagona i NASE očekuju izvestaje o kre­tanju crvene toplotne mrlje u noći 31. decembra, Amerikanci se kao i žitelji trećine planete okreću uživanju kraj okićene novogodišnje jelke. Jer ona u suštini i jeste pravi simbol najluđe noći.

Read more...

Devet magičnih trikova za lep početak godine

Poslednjih vekova bezmalo dve trećine ljudi na našoj Planeti veruje daje 1. januar ne samo početak nove godine već i velika prekretnica koja budu nadu da nam život baš od tog dana može postati spokojniji, lepši, zanimljiviji. Iz tog iskustva retko se ko usuđuje da zaboravi na ovaj dan i veruje da svetkovine u čast praznika Nove godine, moraju biti puni simboličnih rituala

Read more...

Sanovnik - Tumačenja snova

Copyright © 2011 sanjati.com. Zabranjeno kopiranje i bilo kakva distribucija materijala sa sanjati.com. Sva prava zadržana.

Politika privatnosti - Privacy Policy